Politik for refundering og returnerede varer

Retur- og Refusionspolitik

Retursperiode: Vores retur- og refusionspolitik gælder i 30 dage fra dit køb. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

Betingelser for retur: For at være berettiget til en returnering, skal det købte tilbehør være ubrugt og i samme stand, som da du modtog det. Det skal også være i den originale emballage(Hvis der vælg og mærke er emballage)

Undtagelser: Vi accepterer ikke returnering af hjelme, engangsartikler eller produkter der vedrører sikkerhed og hygiejne. Gavekort og nogle specialfremstillede eller personlige varer kan heller ikke returneres.

Processen for retur: For at fuldføre din returnering, kræver vi en kvittering eller dokumentation for køb. Send ikke dit køb tilbage til producenten.

Refusioner: Efter modtagelse og inspektion af returneringen vil vi underrette dig via e-mail om status for din refusion. Hvis godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller originale betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende refusioner: Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, bedes du først tjekke din bankkonto igen, og kontakt derefter dit kreditkortfirma og din bank. Hvis refusionen stadig ikke er modtaget, bedes du kontakte os på lasse@uni-trade.dk.

Udsalgsvarer: Kun almindeligt prissatte varer kan refunderes. Desværre kan salgsvarer ikke refunderes.

Ombytninger: Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte det til det samme produkt, bedes du kontakte os på lasse@uni-trade.dk.

Returnering af varer: Returnerede varer skal sendes til: Sverigesvej 9, 4200 Slagelse, DK-Denmark. Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne ved returnering af din vare. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returnering blive trukket fra din refusion.

Har du brug for hjælp eller har yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på lasse@uni-trade.dk.